lenormand

P1000794
Madame Lenormand.
Ze ontwierp haar eigen kaartensysteem en voorspelde in haar tijd de toekomst van mensen.
Maar dat is kaartleggen eigenlijk niet. Er valt niks te voorspellen. Een toekomst ligt niet vast.
Als je in de kaarten kijkt, en de kaarten en persoon leest, dan kijk je naar mogelijkheden. Naar blokkades. Naar dromen. Je kijkt naar de vraag van de cliënt. En bied je hulp aan. Je probeert inzichten te geven, die misschien zonder de kaarten niet naar boven zouden zijn gekomen.

Al menig jaar geleden kwam ik in aanraking met de kaarten van Madame Lenormand. De 36 kaarten spraken mij aan. Door de eenvoud, herkenbaarheid en snel en duidelijke manier van leggen was ik verkocht. Mijn zoektocht kwam langs meer soorten kaarten, maar de interesse voor dit deck is blijven hangen. Ik kwam ze op de gekste plekken tegen, en uiteindelijk nam ik ze ook mee naar huis. Een kleine verzameling is er dus in de loop van de tijd ontstaan.  En gewoon al een beetje spelen met de kaarten, schudden, een kaartje trekken, de kaarten bekijken, is gewoon al erg leuk!

P1000795

Toen ik erachter kwam dat er in mijn eigen stad iemand was met dezelfde interesse, die er ook nog eens cursussen in gaf, was mijn heksenhart verkocht. Met veel plezier heb ik mij gebogen over de kaarten, inzichten en manieren geleerd die ik zonder de cursus misschien niet of pas na jaren zou hebben gekregen. Het lijkt me geweldig om mensen via de kaarten meer inzichten te kunnen geven en te kunnen helpen waar ze dat nodig hebben.
Voor mij betekent dit dat ik met meer gerichtheid en plezier met de kaarten aan de slag kan. En wie weet wat de toekomst mij gaat brengen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *