review: affirmatiekaarten

Naast lenormand koop ik ook nog wel eens andere soorten kaarten. Ik dacht, laat ik eens 2 setjes zien die ik onlangs heb gekocht bij een Nederlands bedrijf: SB Designs Creations.

De eerste set zijn de elementen affirmatiekaarten. Een set van 6 kaarten. 1 algemene kaart, en daarnaast de 5 elementen (aarde, lucht, vuur, water, geest/ spirit). De afbeeldingen zijn mooi weergegeven op stevige kaarten. Ik vind persoonlijk de matte afwerking altijd erg mooi. En zeker bij kaarten die je vooral neerzet en je niet perse hoeft te schudden. ( gladde kaarten schudden nu eenmaal makkelijker). Deze kaarten zijn glad, maar zonder het goedkope glanseffect.
Mooi aan de afbeeldingen is dat de symbolen die voor de verschillende elementen worden gebruikt er duidelijk in zijn verwerkt. Met daaromheen meer afbeeldingen die horen bij het element. Duidelijker kan het niet zijn.
Het zijn affirmatiekaarten. Dat merk je vooral als je naar de achterkant kijkt. De teksten kunnen je een extra focus geven als je je wil richten op 1 specifiek element.

De andere set die ze heeft gemaakt zijn de jaarwiel affirmatiekaarten. Hier zie je alle jaarfeesten voorbij komen. Deze kaarten zijn een stuk groter, met een mattere afwerking. Erg mooi om op je altaar of op een zichtbare plek in de kamer neer te zetten. De kaarten laten de jaarfeesten zien, met daarbij de verschillende elementen die typisch zijn voor de specifieke jaarfeesten. Ook hierbij vind je op de achterkant de affirmaties die je bij het jaarfeest kan gebruiken.

Je kan de kaarten denk ik op verschillende manieren inzetten. Net wat je nodig hebt of wat bij je past. Zo vind ik de jaarfeestenkaarten erg leuk om neer te zetten in de loop naar een jaarfeest toe. Het lokt ook een gesprek uit met mijn dochter, die de kaarten ook bekijkt, leest en vervolgens vragen heeft.

Mooie afbeeldingen die echt uitstralen waar ze voor zijn. Met affirmaties waar je iets mee kan. De kaarten vind ik van mooie kwaliteit. De prijs is daardoor misschien een tikkie hoog.
Het zou helemaal mooi zijn als beide sets dezelfde grote zouden hebben gehad. De kaarten bewaar je in een stevige envelop. Ik kan mij zo voorstellen dat deze niet stevig genoeg is voor kinderhandjes en kopjes thee, haha.
Mocht je ze willen kopen: www.sbdesignscreations.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *