wandelen tussen de wilde dieren

natuurpark lelystad 1 natuurpark lelystad 2

Dieren. Ze hebben een gigantische aantrekkingskracht op kinderen. Mijn meisje is gek op onze twee katten. Het liefst heeft ze ze de hele dag vast. Dit gevoel is niet echt wederzijds, maar dat terzijde.
We hebben een abonnement op de dierentuin, want daar kan ze altijd wel heen om te genieten. Maar soms kom je ook iets anders tegen, wat onverwacht ontzettend leuk is. Het natuurpark in lelystad is zoiets. Een park, waar je gratis (ja echt, gratis) in mag. Vervolgens kan je er heerlijk wandelen en ondertussen genieten van de zwijnen, herten, otters en paarden.
Er is een heerlijk restaurantje bij, en is het mooi weer dan zou ik zeker met een kopje thee op het terras gaan zitten.

voor meer informatie, kijk vooral op de website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *