runen

Afgelopen zomervakantie waren we op vakantie, met het geluk dat we ons huisje naast het bos hadden. Voor ons, als stadse mensen, een luxe! Het was dus elke dag meerdere keren het bos induiken, op zoek naar eekhoorntjes, konijntjes, en met een beetje geluk herten en zwijnen ( of de sporen daarvan). Maar de gewoonte van mij om de bosgrond af te speuren is ook overgeslagen op mijn dochter. En al snel kwamen we met onze broekzakken vol terug met steentjes. Daar gingen we iets moois mee maken!

Eenmaal thuis werd de verf erbij gepakt en koos ze een kleur uit. De stenen werden uitgebreid bekeken en geselecteerd. En werden de runentekens erop aangebracht. Nu heeft ze haar eigen runenset gemaakt. Geheel met haar eigen energie en enthousiasme erin!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *