kleurplaten

Een vaste kinderactiviteit, tegenwoordig ook echt voor jong en oud, is het kleuren van kleurplaten. We leren ons te focussen op steeds een klein doel. Eerst het ene stukje met bruin inkleuren, dan een nieuwe kleur kiezen, weer een nieuw stukje in kleuren. En zo verder tot we de gehele kleurplaat af hebben en een mooi resultaat hebben. Het werkt voor jong en oud erg ontspannen, juist omdat we even de rompslomp van allerdaag los kunnen laten.
Ik ben op zoek gegaan naar mooie kleurplaten die te maken hebben met de seizoenen, jaarfeesten, mythes en sagen of op een andere manier raken aan hekserij/ paganisme. Er zijn er meer dan dat ik dacht!

Ik heb enkele linkjes verzameld waar je ze kan terugvinden. Veel van de kleurplaten zijn zelfontworpen.

wiccan coloring pages met onder andere kleurplaten met de jaarfeesten erop.
kleurplaat beltane
little pagan mooie zelfgemaakte kleurplaten. Met bijvoorbeeld vlaggetjes voor beltane, of het pagan alfabet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *