festival in corona-tijd

Wij vinden het als gezin heerlijk om naar festivals zoals Castlefest of de midwinterfair te gaan. Er zijn leuke kraampjes met alternatieve verkoopwaar, er is heerlijke achtergrondmuziek, lekker eten, een relaxte sfeer en gezellige activiteiten. Het allerleukste vind ik dat ik mijn dochter zie genieten. Dit jaar zagen we het ene na het andere festival in het water vallen. De maatregelen om het virus tegen te gaan zijn noodzakelijk, maar het is vervelend om te zien dat een leuk festival niet door kan gaan. Gelukkig was er 1 festival die, met zeer veel beperkingen, toch doorzette. Heksia kon in het voorjaar niet doorgaan, maar is in oktober toch voor het eerst van start gegaan. We konden maar een middagje, maar hebben ervan kunnen genieten. Een prehistorisch dorp is natuurlijk een geweldige setting! een heksenwaag, verschillende oude huisjes, herberg en kruidentuin. Eerlijk is eerlijk, zonder alle maatregelen was het vast vele malen fijner geweest. Je moest veel wachten tot je ergens naar binnen mocht, het liefst waren we een hele dag gegaan. Maar het personeel was vriendelijk en ze hebben duidelijk hun best gedaan om het voor iedereen mogelijk te maken om te genieten van een festival in deze gekke tijden.
Voor onze dochter was uiteindelijk het vliegen op de heksenbezem de ultieme activiteit! Zo simpel kan het soms zijn.

Zeker een leuk festival om te onthouden voor volgend jaar ( en een locatie om eens heen te gaan, ook zonder festival).

https://prehistorischdorp.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *